Framgångsrik bingohall

Många bingohallar har fått lägga ner sina verksamheter de senaste åren. Men det finns faktiskt en del hallar som fortfarande är kvar och där verksamheten går bra. En utav dem skriver vi om i den här artikeln.

208516-mature-caucasian-playing-bingo

Tidigare har vi skrivit om att allt fler bingohallar tvingas lägga ner sina verksamheter.

”Ännu en bingohall hotas av nedläggning och i det här fallet är det Norrby Bingo utanför Borås, skriver Borås tidning.” Läs mer.

Bingohall för idrottsklubbar

Varför bingohallarna tvingats lägga ner beror mycket på att allt fler väljer att spela spel på nätet istället och orkar helt enkelt inte ta sig till hallarna runt om i landet. Men den som tror att man inte kan driva en framgångsrik bingohall har fel. På Jnytt.se kan man läsa om en bingohall som drivs som ett företag men där allt överskott går direkt till ungdomsverksamheten hos de lokala idrottsklubbarna. På grund av att klubbarna har den här bingohallen får de en fast inkomst varje månad, medan anda klubbar hankar sig fram med en knaper ekonomi.

Populär bingohall

För att bingohallen ska gå runt krävs det dock att man snålar och sparar så gott det bara går. Bingohallen har dessutom öppet alla dagar om året, förutom fem. Något annat som gör att bingohallen går runt är att man lyckats locka till sig en annan målgrupp än bara pensionärer. Hit kommer alltifrån 18-åringar uppåt och det är verkligen inte bara kvinnor i övre medelåldern som man hittar här. Dessutom kommer många hit för att vara sociala eller bara koppla av efter en lång dag.