Ett intresse för poker

Ett intresse för spel är långt ifrån ovanligt att man har, särskilt i vårt avlånga land då många är intresserade av just detta. Vad för typ av spel det sen är varierar såklart från person till person, men det går knappast att undvika att poker är minst sagt populärt. Och det med all rätt!

Det är inte direkt ovanligt att man har spel som hobby, och även om man själv inte har det, så har man säkerligen en hel del i sin bekantskapskrets som mer än gärna spelar. Vilken typ av spel det sen är varierar ofta en del från person till person, men poker är onekligen riktigt populärt. Så pass populärt att det till och med finns de som har det som yrke, såhär skriver man nämligen om det på dn.se:

Sju högutbildade, unga män gick tidigare i år samman och öppnade ett kontor på Södermalm i Stockholm. En kriminolog, en jurist, en nationalekonom och några civilekonomer. Här finns inga chefer, ingen reception, inga mål eller affärsplaner. Bara sju datorer, bekväma kontorsstolar, en läskkyl, och sju niotillfemarbetare som tar ut en snittlön på 60000 kronor i månaden.

 

Något som helt klart låter härligt, inte sant? Så oavsett om man är riktigt duktig eller nybörjare när det kommer till poker, så lockar det en hel del att leva ett sånt liv. Som tur är så finns det lite tips som man kan ta till sig för att bli en riktigt duktig pokerspelare! Men sen ska man aldrig glömma att spela med förnuft, då blir det alltid bäst.

fritt_spel_pokerchips